Vaadake, kui suurejoonelist laiendust plaanib Pärnu jahtklubi

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui MTÜ Pärnu Jahtklubi plaanid saavad teoks, võtab jahisadam Pärnu jõe suudmes senisest hoopis värskema ilme.
Kui MTÜ Pärnu Jahtklubi plaanid saavad teoks, võtab jahisadam Pärnu jõe suudmes senisest hoopis värskema ilme. Foto: AB Riho Jagomägi

MTÜ Pärnu Jahtklubi ostis hiljaaegu ära naaberkinnistu, kus praegu asub Alexela tankla. Nüüd on mõttes sinna ehitada kahekorruseline hoone, kus hakatakse pakkuma eri teenuseid. Samuti soovib klubi rajada korraliku tankla veesõidukite teenindamiseks ja kaldakindlustuse.

Jahtklubi kommodoor, juhatuse esimees ja arengutoimkonna eestvedaja Väino Hallikmägi peab eriti oluliseks kaldakindlustust ja korralikku tanklat, sest kai on praegu avariiohtlik. “Tahame tagada ohutu sildumise, kaks alust korraga tankimas oleks ideaalne,” avas Hallikmägi klubi plaane.

Peale selle on kavas ehitada kahekorruseline hoone, kus hakkaksid paiknema kalarestoran ja sadamakapteni ruum. Pikemaajalise plaanina on võetud eesmärk luua avastuskeskus, mis hakkaks tutvustama kõike merega seonduvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles