Parmu ­ootab pindamist

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parmu tänav on linna üks väheseid kruusatänavaid.
Parmu tänav on linna üks väheseid kruusatänavaid. Foto: Karoliine Aus

Pea paarkümmend aastat Parmu tänaval elanud pärnakas kirjeldas telefonikõnes toimetusse, kuidas läinud nädalal läks vaja võimsama auto abi, et üks sõiduauto seal porist välja tõmmata. Tänavat õieti polegi, kuigi Parmu tänav on Pärnu linna kaartidel juba 1912. aastast saadik.

Linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Gerli Kõiv edastas teede peaspetsialisti Jaak Kanniste vastuse toimetuse järelepärimisele, mida selle uulitsaga kavatsetakse ette võtta.

Vastusest selgub, et linnavalitsus on Parmu tänava seisukorrast teadlik. Kevadine sula on tänava osaliselt pehmeks muutnud, teed parandatakse kruusa lisamise ja hööveldamisega. Kõnealune tänav on hõreda liiklusega ja üks väheseid Pärnu linna kruusatänavaid.

“Oleme varasematel aastatel plaaninud seda pinnata, kuid kahjuks ei ole selle projektini jõutud. Parmu tänav on pinnatavate tänavate nimekirjas,” selgitas Kanniste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles