Galerii: Riia söögitoas tutvustati alternatiivset Pärnu kaarti ja arutleti kohaliku muusika seisu üle

Copy

Täna pärastlõunal kogunesid Pärnu Riia söögituppa kohalikud kultuuritegelased, melomaanid, muusikud ja linlased, et osaleda arutelus, mille keskmes oli just Pärnu muusika, selle ajalugu, areng ja potentsiaal. Samuti tutvustas ansambel Sibyl Vane oma projekti "Sibyl Vane'i Pärnu kogemus", mis on alternatiivne linnakaart. 

Päikeselisel Pärnu kogukonnapäeval räägiti suvepealinnast ja selle kuvandist, mida võiks üha aktiivsemalt siduda kohaliku kultuuriloo ja -traditsiooniga. Mõtiskleti selle üle, kas bänditegemine on veel populaarne, kuidas läheb kunagi rohkelt ansambleid "tootnud" Pärnul praegu ja missugused võiks olla lahendused, mis hoiaksid loomingulisi noori Pärnus või nad  siia tagasi kutsuksid. 

Muusikaga kostitasid Sibyl Vane ja vähendatud koosseisus The Boondocks. 

Arutelust saab pikemalt lugeda järgmise nädala lehest, kus antakse ülevaade paneelis osalenud Sibyl Vane'i bassisti Heiko Leesmendi, Raadio 2 saatejuhi Erik Morna, muusikaportaali Rada 7 juht Ivo Kivioru, kultuuriklubi Tempel juhataja Andres Tölbi, abilinnapea Rainer Aaviku ja Pärnu Postimehe kultuuriajakirjaniku Laura Vadami mõtetest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles