Uus sõudekeskus võtab kuju

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu sõudeklubi president Toomas Rapp tutvustas uut ellingut.
Pärnu sõudeklubi president Toomas Rapp tutvustas uut ellingut. Foto: Karoliine Aus

Rääma tänaval Pärnu sõudeklubis algasid eelmise aasta sügisel spordibaasi esimese etapi tööd, kus riigihankekonkursil ainsana pakkumuse esitanud Pärnu REV Ehitus OÜ rajas 470 868 euro eest sõudeellingu löövid platsidega. Praeguseks on need tööd lõppenud ja varsti alustatakse järgmise etapiga.

Uues majas on tingimused võrreldes eelmistega palju paremad. Kui varem oli hoones katkine puitpõrand, mida paatide ja aerudega sissetoodud vesi ja niiskus mädandasid, on see nüüd asendatud kõnniteekividega, mis peavad paremini vastu ja mida on hõlpsam hooldada. Samuti on maja Pärnu jõe poolses küljes kuus tõstandväravat ja rajatud kaldtee, viimaks sõiduvahendeid ellingust paadisillale.

Sellega ei ole aga tööd kaugeltki veel lõppenud, sest välja on kuulutatud ehitushange, mille järgi hakatakse ehitama peahoonet, mis tuleb vana amortiseerunud saunamaja asemele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles