Sindis rikuti veeohutusstend

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Niisugune oli veeohutusstend üleeile Sindis Kalmistu ujumiskohas. Kui olukord on selline ja samal ajal peaks keegi sattuma uppumisohtu, võib mõtlematute inimeste vembu hind olla inimelu.
Niisugune oli veeohutusstend üleeile Sindis Kalmistu ujumiskohas. Kui olukord on selline ja samal ajal peaks keegi sattuma uppumisohtu, võib mõtlematute inimeste vembu hind olla inimelu. Foto: Sindi tuletõrje selts

Sindi tuletõrje seltsi liikmeid tabas eile nukker üllatus: vandaalitsetud oli Kalmistu ujumiskoha veeohutusstendi kallal.

“Paigaldasime mõni aasta tagasi Kalmistu ujumiskohta veeohutuspüstiku ja käime seda igal aastal talgute ajal hooldamas – seisame hea selle eest, et päästevahendid oleksid õigel ajal õige koha peal,” kirjutavad seltsi liikmed sotsiaalmeedias.

Tänaseks on teada, et vägiteoga said hakkama kohalikud noored. Seltsi liikmed panevad vanematele südamele, et nad oma võsukestega sel teemal räägiksid. “Selline tegu on äärmiselt ohtlik ja mõtlematu. Uppuja aeg on väga napp ning sellises seisus päästerõngast ja viskeliini elu päästmiseks kasutada ei saa!”

Sindi tuletõrje seltsi Facebooki konto leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles