Bussiettevõte tihendas Pärnu–Tartu sõidugraafikut (1)

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Bussifirma tihendab Pärnu–Tartu sõidugraafikut.
Bussifirma tihendab Pärnu–Tartu sõidugraafikut. Foto: Ieva Leini

Lux Express lisab tänasest kaks uut väljumist Pärnu–Kilingi-Nõmme–Viljandi–Tartu liinile, lisanduv buss alustab teekonda Tartust Pärnu kell 15 ja Pärnust Tartu kell 20.

Simple Expressi kaubamärki kasutanud Eesti Buss OÜ liitub Lux Express Estoniaga, sellega seoses asendab Lux Express tänasest Eestis Simple Expressi kaubamärgi all sõitvad bussid ja pakub nüüd koduriigis reisijaile varsemast rohkem jalaruumi, mugavaid istmeid ja filmide vaatamise võimalust. 

“Senised väljumisajad ei muutu,” kinnitas Lux Expressi juhatuse liige Paul Kristjan Lilje.

Lilje lisas, et Simple ja Lux Expressi piletihinnad olid viimasel ajal üsna võrdsed ja märkimisväärset hinnatõusu muudatus kaasa ei too. “Kasutame ka edaspidi paindlikku hinnastamist, mis tähendab, et pileti hind sõltub nõudlusest, nädalapäevast ja väljumise kellaajast,” selgitas Lilje. “Kes plaanib reisi pikemalt ette, saab jätkuvalt soodsamalt reisida.”

Otsuse vahetada tagasihoidliku mugavusklassi bussid kõikjal Eestis Lux Expressi vastu tingis Lilje sõnutsi soov ühtlustada siseriiklike liinide teenuse taset. „Inimesed tahavad aina kvaliteetsemalt reisida,” kinnitas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles