Sõidueksami järjekord venis kuudepikkuseks

Karl Hütt
, reporter
Copy
Kristina Helery Hiiu registreeris ennast B-kategooria sõidueksamile juuli keskel ja saab seda sooritama minna 20. septembril.
Kristina Helery Hiiu registreeris ennast B-kategooria sõidueksamile juuli keskel ja saab seda sooritama minna 20. septembril. Foto: Mailiis Ollino

Saamaks B-kategooria juhiluba, tuleb varuda palju aega, sest autokooli lõpetamise ja maanteeameti teooriaeksami sooritamise järel peab Pärnus ootama üle kolme kuu. Esimene vaba aeg oli eilse seisuga 1. novembril. Sellegi sai broneerida büroos kohapeal, sest e-teenindusest õnnestub eksamile registreeruda kuni kolm kuud ette.

Aljona Lind rääkis, et nemad läksid pojale sõidueksami aega kirja panema 4. mail ja esimene vaba aeg oli alles 16. juulil. “Järjekorra pikkusest saime teada alles seda kirja pannes. Küsisime veel, kas mõnes teises linnas on äkki varem aega pakkuda, aga vastus oli eitav,” selgitas Lind, kelle hinnangul ei ole nii pikk saba normaalne.

Kuna esimese korraga sõidueksamit sooritada ei õnnestunud, tuli veel mitu kuud oodata. “Kevin (poeg, K. H.) kukkus 16. juulil läbi, siis sai kohe pandud uus aeg – seekord 3. oktoober,” märkis Lind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles