Torilaste soov täitub: bussiliinil toimuvad oodatud muudatused

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu–Tori–Vändra bussiliinile lisandub puhkepäeviti õhtune väljumine. Pilt on illustratiivne.
Pärnu–Tori–Vändra bussiliinile lisandub puhkepäeviti õhtune väljumine. Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Suve hakul kogus Tori kandi rahvas allkirju, et Tori, Selja, Tootsi ja Vändra inimesed saaksid puhkepäevade õhtuti hiljem Pärnust koju. Nüüd on Pärnumaa ühistranspordikeskus inimeste soove ja vajadusi arvesse võttes paari maabussi sõidugraafikut kohandanud.  

“Inimesed on seda küsinud kevadest saadik,” märkis Pärnumaa ühitranspordikeskuse vanemlogistik Avo Rahu. “Takistanud on bussijuhtide põud.”

Pärnu–Tori–Vändra liinile number 94-3 lisandub nädalavahetusteks kella 20.30ne väljumine. Et bussijuht ei peaks Vändrasse jääma, tuleb Pärnu–Tori–Vihtra–Vändra liinile 92-2 puhkepäevadel lisasõit Vändrast kell 17.50.

Pärnu–Tootsi–Vändra–Lelle–Rapla liinile number 333 lisatakse kaks peatust: Ellamaa ja Reonda. Selleks aga, et buss saaks etteantud ajaga hakkama, likvideeritakse Raplamaal vähekasutatav Keava tee peatus ja pikendatakse sõiduaega minuti võrra uute peatustega teekonnal ning vähendatakse heas korras teelõigul Alustest Allikõnnusse. Muudatuste tõttu nihkuvad bussiajad Allikõnnu ja Vändra peatustes minuti võrra. Sõidusuunal Rapla poole muutuvad ajad minuti võrra varasemaks, vastassuunas niisama palju hilisemaks.

Täpsemalt saab uue graafikuga tutvuda Pärnumaa ühistranspordikeskuse kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles