Pauguteid võib kasutada teisipäevast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valel ajal ja ebasobivas kohas paugutamine on karistatav, meenutab politsei.
Valel ajal ja ebasobivas kohas paugutamine on karistatav, meenutab politsei. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Politsei tuletab meelde, et paugutite kasutamine on keelatud enne 27. detsembrit ning pärast 1. jaanuari, vahendab Lääne Elu.

"Varasematel aastatel on olnud probleemiks lapsed ja noorukid, kes pauguteid kasutavad. Seoses sellega tuletame meelde, et paugutite kasutamine on keelatud ajavahemikul 1. november kuni 26. detsember ning lubatud 27. detsember kuni 1. jaanuar," ütles politsei pressiesindaja Kristi Kais.

Tema sõnul tuleks kindlasti meelde jätta see, et avalikus kohas on keelatud kasutada pürotehnilisi tooteid, millega kaasnev heli- või valgusefekt on teist isikut oluliselt häiriv.

Ajavahemikul 22-6, puhkepäevale eelneval ööl 00-7 ei või kasutada pürotehnilisi tooteid, millega kaasneb kestev või korduv teist isikut häiriv müra- või valgusefekt. See keeld ei kehti Kaisi sõnul ööl vastu 1. jaanuari, 25. veebruari ja 24. juunit või kui kohalik omavalitsus on andnud ilutulestiku korraldamise loa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles