Priitahtlikud pritsumehed mängisid päästemasinas leiduvaga “Tetrist”

Copy
Pärnu-Jaagupi pritsumehed osalesid “Tetrise” ülesandes.
Pärnu-Jaagupi pritsumehed osalesid “Tetrise” ülesandes. Foto: Pärnu-Jaagupi Tuletõrjeselts

Pärnu-Jaagupi tuletõrjeseltsi (PJTS) vabatahtlikud on internetis kulutulena levivast “Tetrise” challenge’ist inspiratsiooni ammutanud ja ühismeedia lehele laadinud pildi sellest, mida kõike tuletõrjeauto endas peidab.

Üleilmse “Tetrise” ülesande käigus peavad eri ametite esindajad enda töökeskkonna fotole saama tetriseliku ökonoomse paigutuse.

Pärnu-Jaagupi vabatahtlikud päästjad on sellega napis ruumis hästi hakkama saanud. Ühel õhtul päästemasinaid korrastades märkasid, et nad olid nii muuseas “Tetrist” “mänginud”.

Selle aasta 1. septembril postitas Zürichi politsei ühismeediasse pildi, kus paar politseinikku lamab maas ja nende ümber on laotatud kõik nende töövahendid. Nii sai avalikkus teada, mis kõik ühes erivarustusega masinas varjul on.

Toonasest fotost hakkas pihta ülemaailmne trend, mis ristiti “Tetrise” challenge’iks.

“Kes meie sõpradest, vabatahtlikest päästjatest on järgmised?” viskasid päästjad Facebookis kinda kolleegidele.

PJTS asutati 1995 aastal. Paralleelselt vabatahtliku pääste arendamisega on selts aktiivselt teinud tuletõrjesporti ja muutnud ühiskonda turvalisemaks, rajanud talviti Pärnu-Jaagupisse uisuväljaku, osalenud ohutuspäevadel, noorteringides ja laagrites ning teinud kodudes tuleohutusnõustamisi.

Tagasi üles