Koduotsijad: naasklid Ying ja Yang unistavad ühisest pesast

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy

Kahe umbkaudu viiekuuse õe Yingi ja Yangi südamesoov on leida pere, kelle juurde Pärnust hoiukodust elama kolida. Kui nemad pääsevad koju, vabanevad ajutises elupaigas kohad järgmistele abivajavatele kassidele.

Hallivalged kiisulapsed on mais sündinud ja nüüdseks kokku kasvanud, sestap loodetakse neile leida ühine päriskodu.

Veidi tumedama kasukaga Ying on üsna rõõmsameelne nurrumootor.

Tema õde Yang on heledam ja alati murelike silmadega. “Vaatamata sellele armastab ta lõputult hellust. Niipea, kui paikäsi Yangini jõuab, laseb ta kohe nurru valla, poeb ja hõõrub ennast inimese vastu,” iseloomustas erilist kassilast vabaühingu Seltskond Käppadel eestvedaja Kelly Ardan.

Yingi eristab Yangist tumedam hall karvastik. 
Yingi eristab Yangist tumedam hall karvastik. Foto: MTÜ Seltskond Käppadel

Õed elavad kodu leidmiseni MTÜ hoiukodus. “Hoiukodu pakkuja kutsub Yangi tantsulõviks, sest vahel piisab talle pelgalt otsa vaatamisest, kui juba hakkavad esikäpakesed sõtkuma ja ta üritaks justkui moonwalk’i (Michael Jacksoni loodud tantsutehnika, M. R.) teha,” märkis Tootsis kassituba pidav loomapäästja, kel koduta lemmikute aitamise kogemus Pärnu loomade varjupaigastki.

Ying ja Yang on saanud regulaarselt parasiiditõrjet, kiibistatud, steriliseeritud, vaktsineeritud viirushaiguste ja marutaudi vastu.

Uude koju lähevad miisud loovutuslepinguga ja tasu eest, et annetuste abil toimiv ühing saaks edaspidigi hädas loomi aidata. Huvilistel tuleb täita kassivõtu sooviavaldus, mille leiab siit.

Kuigi Yangil on sünnipäraselt kurvad silmad, on ta tegelikult elurõõmus karvapall.
Kuigi Yangil on sünnipäraselt kurvad silmad, on ta tegelikult elurõõmus karvapall. Foto: MTÜ Seltskond Käppadel
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles