Kadri majas hakkab roogi pakkuma Eesti noorim peakokk

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Menu peakokaks saab Eesti noorim peakokk Milena Simane, kes on endale nime teinud restoranis Fööniks.
Menu peakokaks saab Eesti noorim peakokk Milena Simane, kes on endale nime teinud restoranis Fööniks. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Teisipäeva õhtul pärast 30aastast järjepidevat tegutsemist uksed sulgenud Kadri kohviku ruumid ei jää jõude seisma ja juba esmaspäeval kavatseb nüüdne omanik, kes plaanib seal kevadel uue söögikoha avada, alustada talgukorras ruumide koristamise ja lammutamisega.

Sügisel ruumide uueks omanikuks saanud Erti Luige jutu järgi läbivad Kadri kohviku ruumid põhjaliku uuenduskuuri.

“Juba järgmiseks esmaspäevaks on tellitud suur ehituskonteiner ning teeme koristus- ja suuremate lammutustöödega algust. Kindlasti saavad värskenduse kõik ruumid, iseäranis köök, kuhu esimest korda Kadri ajaloos saabub nõudepesumasin,” jagas ta oma plaane. “Täielikult uue ilme saab restorani saaliosa. Meie sisekujundajad on planeeringu põhjalikult ette võtnud: uueks ja avaraks läheb peasaal, kuhu tuleb veiniriiul ja tänapäevane baarilett, uued valged lauad ja retrodiivanid. Praegu natukene hämar külgsaal saab värskema ilme ja diivani. Ühe sektsiooni värvime taevasiniseks, kus laua taga on laest rippuvatel kiikedel mõnus head ja paremat nautida. Paberil näeb asi igal juhul päris äge välja.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles