Kihnu aukodanik innustab lapsi akordioni mängima

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Kihnu valla aukodanik, põhi- ja pärimuskooli muusikaõpetaja Hilma Kerbak on pühendunud akordionimängule.
Kihnu valla aukodanik, põhi- ja pärimuskooli muusikaõpetaja Hilma Kerbak on pühendunud akordionimängule. Foto: Silvia Soide

Kihnu valla aukodanik on kooli muusikaõpetaja Hilma Kerbak, elutööpreemia väärtustab kapten Paul Sepa panust saare ja mandri vahelise laevaühenduse pidamisel ning aasta 2020 tegu on Suaru sadama valmimine. Sellised otsused tegi Kihnu vallavolikogu, arutades jaanuariistungil 13. korda väljaantavate suurtunnustuste kandidaate.

Valla aukodanik Kerbak töötab Kihnu koolis 2007. aastast ning käib pillimängu ja laulmist õpetamas mandrilt. Ta on esindanud kooli ja valda koos laste ja täiskasvanutega kodu- ja välisesinemistel. Pühendunud akordioniõpetaja juhendamisel on sirgunud kümneid tublisid akordionimängijaid nii põhi- kui pärimuskoolis.

Kihnu elutööpreemia laureaat, meremees ja kapten Paul Sepp on üle 55 tööaasta jooksul seisnud ka jäämurdja Tarmo roolis.
Kihnu elutööpreemia laureaat, meremees ja kapten Paul Sepp on üle 55 tööaasta jooksul seisnud ka jäämurdja Tarmo roolis. Foto: MtÜ Kihnu Mere Seltsi Arhiiv
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles