Kilingi-Nõmmes jätkub tervisenädal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarde valla lipp.
Saarde valla lipp. Foto: Riigikantselei

Kilingi-Nõmme gümnaasiumis jätkub tervisenädal, mis lõpeb perepäeva ja seminariga, kus lapsevanemad kuulavad psühholoogi esinemist ning lapsed leiavad juhendajaga eakohast tegevust.


Tervisenädal algas esmaspäeval koolis terviseviktoriiniga ja tervisenädala kaartide jagamisega. Eile toimus suusatund kaarhalli juures ja täna peavad algklasside õpilased teatevõistluse ning vanemad koolikaaslased valmistavad fotopostreid. Homme tuleb sisekergejõustikuvõistlus ja reedel selgitab loos tervisekaartide hulgast need 25 õpilast, kes sõidavad preemiareisile Ahhaa teaduskeskusesse.



Laupäevast tervisenädalat lõpetavat perepäeva toetavad Saarde vallavalitsus, Kilingi-Nõmme gümnaasiumi vabatahtlikud ja kohalik lasteaed. Loengutele ja ühistegevusele koolimajas järgneb Kilingi-Nõmme klubis kohvikuõhtu, mille külalisesineja on Sindi naisansambel. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles