Põhja-Pärnumaa vallavalitsus lõpetab ajutiselt vastuvõtud

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Põhja-Pärnumaa vallavanem Jane Mets loodab, et ennetusmeetmete rakendamine aitab hoida nakatumist vallas tagasihoidlikuna.
Põhja-Pärnumaa vallavanem Jane Mets loodab, et ennetusmeetmete rakendamine aitab hoida nakatumist vallas tagasihoidlikuna. Foto: Urmas Luik

Et tõkestada koroonaviiruse epideemilist levikut, ei toimu Põhja-Pärnumaa vallavalitsuse Vändra, Pärnu-Jaagupi ja Tootsi halduskeskuses homsest 7. märtsini kodanike vastuvõttu.

Vallavanem Jane Metsa jutu järgi on tegemist nakkust ennetava abinõuga. “Valla nakatumisnäitaja on 256. Vallatöötajate seas pole nakatunuid ja meil pole ka ühtegi kollet,” rõõmustas Mets, kes jaanuaris ise lähikontaktsena isolatsioonis oli.

Vallajuhi sõnutsi on uste kinnipaneku eesmärk inimesi hajutada. “Jälgime kaugemal toimuvat – kui riigis positiivsete arv kasvab, siis see tuleb ju sujuvalt edasi,” selgitas ta ja lisas, et vallaasutuste tööd piiratakse kuni valitsuse seniste piirangute kehtivuse lõpuni.

Vallaametnikega saab ühendust, helistades töötaja kontakttelefonil esmaspäevast neljapäevani 8–12 või 12.48–17. Reedeti saab helistada kella 16ni.

Sünd tuleb registreerida elektroonselt portaalis www.rahvastikuregister.ee  või leppides enne kokku valla vastava ametnikuga.

Vallasekretär Piret Müür märkis, et sellist töökorraldust on praktiseeritud varemgi, kui nakatunute arv riigis on suur. “Teeme seda oma inimeste ja ka külaliste kaitseks. Inimesed käisid halduskeskustesse kokku ja parem on vältida ohtu,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles