Piiranguaeg pani toidukullerid rakkesse

Karl Hütt
, reporter
Copy
Valdavalt liiguvad Pärnu toidukullerid autoga, kuid kevade saabudes näeb ilmselt aina enam jalgratta ja mopeedi sadulas toiduvedajaid.
Valdavalt liiguvad Pärnu toidukullerid autoga, kuid kevade saabudes näeb ilmselt aina enam jalgratta ja mopeedi sadulas toiduvedajaid. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kuna koroonaviiruse leviku pidurdamiseks on kehtestatud karmid reeglid ja toitlustuskohtades on kohapeal söömine keelatud, siis on suurenenud roogade kaasamüük ja toidukulleritel jagub tööd rohkem kui kunagi varem.

Bolti meediasuhete juht Karin Kase rääkis, et 11. märtsil kehtestatud piirangud ja restoranide sulgemine on Bolt Foodi tellimuste arvu tunduvalt suurendanud. Kase ei saanud ärilistel põhjustel küll täpseid numbreid nimetada, kuid ütles, et võrreldes aasta algusega on maht kasvanud üle kahe korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles