Ehitajad küsisid ühiselamu remondiks liiga kõrget hinda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niidupargis asuv ühiselamuhoone plaanitakse ümber ehitada 50 korteriga korterelamuks. Foto on illustreeriv.
Niidupargis asuv ühiselamuhoone plaanitakse ümber ehitada 50 korteriga korterelamuks. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus lükkas tagasi kõik viis pakkumist, mis laekusid hankele Niidupargi tänaval asuva ühiselamuhoone korterelamuks ümberehitamiseks.

Pärnu linnavalitsuse istungi päevakorrast selgub, et hankele kvalifitseerusid AS Eston Ehitus, Eventus Ehitus OÜ, Facio Ehituse AS, AS YIT Ehitus ning Arco Ehitus OÜ. Linnavalitsus lükkas tagasi eelpool toodud viis pakkumist, sest pakkumiste maksumused ületasid hankelepingu eeldatavat maksumust.

Ühtlasi kõrvaldas linnavalitsus hankemenetlusest Elinord Ehituse OÜ, kuna pakkujal oli hanketeate avaldamise päeva seisuga maksevõlg, mis ületab100 eurot.

Hanke eesmärgiks oli rekonstrueerida ühiselamuhoone 50 korteriga korterelamuks koos teenindavate- ja abipindadega. Kvalifitseerumiseks pidi pakkuja viimase kolme majandusaasta netokäive ehitustööde teostamise osas keskmiselt olema olnud vähemalt 1,5 miljonit eurot aastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles