Kristel Novek ja Sass Henno ilmutasid Pärnu suvest rääkiva singli

Karl Hütt
, reporter
Copy
Kristel Novek avaldas koos Sass Hennoga singli “Bermuda”.
Kristel Novek avaldas koos Sass Hennoga singli “Bermuda”. Foto: Paula Aavekukk

Noor Pärnu lauljatar Kristel Novek avaldas tantsulise singli “Bermuda”, kus teeb kaasa nii räppari kui kirjanikuna tuntust kogunud Sass Henno.  

Laulu aines pärineb suvepealinna ööelu iseloomustavast Bermuda kolmnurgast, mida on märgata loo muusikavideoski. “See lugu võtab minu silmis Pärnu suve kokku,” rääkis suvepealinnas sirgunud Novek. Ta lisas, et suvel on Bermuda kolmnurk noorte seas väga populaarne, ja mitte ainult kohalike hulgas.  

Sass Henno sõnutsi tuli loo idee juunis. “Kristel kirjutas mulle jaaniööl veerand kolme ajal, et tal tekkis ulme mõte: ega ma tahaks tema uues loos räppida,” meenutas ta.

Henno väitel ostsid nad kord õhtul kõlari ja läksid Kristeli poole sõnu kirjutama. “Algul panime muidugi üle võlli, aga viimane versioon, mis käiku läks, tuli juba väga viisakas ja raadiosõbralik. Põhiteema, et Pärnu on meile pööraste pidude ja segaste suhete linn, oli algusest lõpuni kindel,” ütles Henno.  

Loo produtsent on Vahur Valgmaa, kelle käe all on valminud ka Noveki esimene singel “Leiad mind taas”.

“Bermuda” video on peale Bermuda kolmnurga üles võetud Club Spice’is, PartyBusi peobussis ja kokteilibaaris APTEK, operaatoriks Daniel Samir Chedid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles