Vargad viisid valuveljed ja kontoritehnika

Lauri Mutso
, Ajakirjanik
Copy
Eelmisel nädalal tungiti Paikusel lahti kangutatud akende kaudu ettevõtte kontorihoonetesse ja varastati tehnikat.
Eelmisel nädalal tungiti Paikusel lahti kangutatud akende kaudu ettevõtte kontorihoonetesse ja varastati tehnikat. Foto: Aivar Aotäht

Nädalavahetusel anti politseile teada kahest vargusest Pärnust väljas, neist ühes virutati ära valuveljed ning teises murti sisse ja varastati kontoritehnikat.

Reedel teatati politseile, et viimase poolteise nädala jooksul on Lihulas Jaama tänaval eramu juurest varastatud kuus sõiduauto valuvelge. Praegu on prokuratuurile teada, et valuveljed varastati ühe hoone seina äärest ja müüdi kohalikule vanametalli kokkuostjale, kelle käest kannatanu sai valuveljed kätte. Esialgsel hinnangul on omanikule tekitatud varaline kahju ligemale 210 eurot. Juhtumiga seoses ei ole kinni peetut ühtegi kahtlustatavat ja täpsemad asjaolud, kuidas vargus toime pandi, selgitab välja alustatud kriminaalmenetlus.

Laupäeval sai politsei teate, et eelmise nädala jooksul on Paikusel ühe ettevõtte aknad lahti kangutatud ja sisse tungitud kontoriruumidesse ja kõrvalhoonetesse, kust varastati kontoritehnikat. Millises väärtuses vargad tehnikat ära viisid, on väljaselgitamisel. Teada on, et varastatud kontoritehnika hulgas olid DELLi sülearvutid ja tahvelarvutid ning hulk televiisoreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles