Vändra kool võidutses üleriigilisel edulugude konkursil

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy

Täna selgusid haridusprogrammi Ettevõtlik Kool edulugude võistlusei “Õppimine on põnev!” laureaadid. Vändra gümnaasium pälvis projektiga “Mutukad ja putukad” esikoha kategoorias, kus töö tegemisel tuli abiks võtta ettevõtliku õppe tööriist TULEM, mis aitab õpetajatel tundi üles ehitada ja läbi viia.

Vändra gümnaasiumi kolmanda ja neljanda klassi õpilased meisterdasid projekti raames kolm putukahotelli. Peale selle andis iga õpilane panuse digiraamatu loomisse.

Ettevõtliku Kooli koordinaatori Piret Torm-Mirontšiku sõnutsi on märkamine ja tunnustamine äärmiselt tähtis. “Suur kiitus meie kõikidele haridusasutustele, õpetajatele, lapsevanematele ja noortele, kes õppetöö käigus või ka selle välisel ajal viivad ellu märkimisväärseid algatusi, mis edendavad meie kõigi ettevõtlikkust. Niisama tähtis on, et see võimaldab üksteiselt õppida,” kinnitas Torm-Mirontšik.

Koordinaatoril avaldas heameelt, et möödunud keerulisel õppeaastal viidi koolides ja lasteaedades ellu palju algatusi, mis väärtustavad ettevõtlikku õpet. “Ettevõtlikult saab õppida igal ajal ja igal pool, seda tõestab meie tänavune konkurss, mille raames laekus hulganisti edulugusid distantsõppe ajast,” selgitas Torm-Mirontšik.

Edulugude võistlust on Ettevõtlik Kool korraldanud 2008. aastast, et soodustada ettevõtlikku õpet ja edulugude kaudu ärgitada ülejäänud koole ja lasteaedu leidma nutikaid lahendusi ja neid õppetöö käigus elu viima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles