Loosivõitja naudib kolm nädalat Subaruga sõitu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe tellija Sirje Mirme saab koos abikaasa Harriga kolm nädalat Subaru Outbackiga sõita.
Pärnu Postimehe tellija Sirje Mirme saab koos abikaasa Harriga kolm nädalat Subaru Outbackiga sõita. Foto: Ants Liigus

Pärnu Postimehe tellija Sirje Mirme saab järgmised kolm nädalat sõita uhiuue Subaru Outbackiga, mille kasutusõiguse ajalehe koostööpartner Mariine Auto laupäeval Pärnu Postimehe tellijate vahel välja loosis.

„Mul pole loosimistel kunagi varem nii palju vedanud,“ rõõmustas kolmeks nädalaks uhiuue auto kasutusõiguse võitnud pärnakas Sirje Mirme, kes oma nime pani loosimisele kirja alles päev varem.

Õnnelik võitja ise autorooli siiski ei istu. Sohvrikohused usaldab ta oma abikaasale Harrile. Pere meespool pole enda sõnutsi enne seda marki auto rooli taha sattunud. „Sõidame vanema Audiga, nüüd tuleb uus masin selgeks saada,“ lausus ta.

Eile Pärnus Mariine Auto salongis uue autoga tutvust teinud Harri Mirme tõdes, et esimese tudeerimisega kõik uue sõiduriista nupud ega lülitid meelde ei jäänud, kuid praktiseerimisega saab need järele proovida. „Võib-olla pean esindusse mõnda asja üle küsima tulema,“ muretses ta.

Et üleeilne tuisk puistas teed-tänavad lund täis, olid Mirmed arvamusel, et neljarattaveo ja kõrge põhjaga Subaru kulub sellistes tingimustes marjaks ära. „Selles mõttes tuli see loosivõit õigel ajal. Praeguste ilmadega on sellise autoga kindel sõita,“ leidis Sirje Mirme.

Pärnu Postimehe veebiväljaande kommentaariumis leidis mitu lugejat, et uue Subaru Outbacki kolmeks nädalaks kasutada andmine on vähevõitu. Mirmed sellega ei nõustu. „Vaevalt, et keegi loosimiste pärast lehti tellib. Kui autot loositaks pooleks aastaks, oleks ikka mõni rahulolematu, kelle arvates võiks selle kasutada anda aastaks või koguni päriseks,“ arvas loosivõitja. „Meie oleme rõõmsad, et meil selline võimalus avanes.“

Rendifirmast samasugust autot laenates tuleks kolme nädala eest välja käija umbes 600 eurot.

Pärnu Postimehe turundusjuhi Erkki Lumisalu sõnude kohaselt kavatseb ajaleht edaspidigi pakkuda lisaboonuseid. Näiteks praegu on kõigil Pärnu Postimehe tellijatel võimalus soetada jääfestivali pass poole hinnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles