Greencube’i majameistrid teevad rätsepaülikondi

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
OÜ Greencube tegevjuht ja arendaja Henri ­Bekmann avaldas, et 95 protsenti nende hoonetest on erilahendused.
OÜ Greencube tegevjuht ja arendaja Henri ­Bekmann avaldas, et 95 protsenti nende hoonetest on erilahendused. Foto: Urmas Luik

“Vaatasin, et võõras ­auto tiirutab siin ­ringi,” ütleb Lihulas element-moodulmaja­tehase OÜ Greencube õues terekätt ulatades tegevjuht Henri Bekmann, kes on ettevõtte juhatuse liige müügijuht Rico Saadre kõrval. Kontoris vestlust jätkates on silma all turvakaamerate võrgustiku pildisein. Riiulil aga aukohal tehast külastanud president Kersti Kaljulaidi autogrammiga foto.

OÜ Greencube, maakeeles “roheline kuubik”, sai 21. jaanuaril kaheksa-aastaseks ja vastupidi kriisidest räsitud ettevõtetele palkab töötajaid juurde. Praegusele koos alltöövõtjatega 26 meistrile on vaja juurde nelja, sest tootmismaht suureneb ja lepinguliste tellimuste täitmise järjekord ulatub oktoobrisse. Tellijad ootavad erilahenduse ja kauni naisenimega väikemaju, suvilaid, saunu.

Üks neist majadest on Pille, nagu tegevjuhi abikaasa eesnimi. Greencube Pille valmis Henri Bekmanni loodud ideekavandi järgi ja ta kinnitab, et see on siiani ­tema kõige meelepärasem hoone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles