Koduotsija ⟩ Kolmevärviline Isabela otsib kodu

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Koeravabrikust pääsenud Isabela otsib uut kodu.
Koeravabrikust pääsenud Isabela otsib uut kodu. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Pärnu loomade varjupaigas ootab uut võimalust augustis Viluveres omanikult ära võetud kollilaadne koer Isabela. Pea pool aastat kosunud ja sotsialiseerumist harjutanud kutsa on sellest nädalast avatud kodupakkumistele.

Isabela on üks neist enam kui 30 koerast, kes päästeti mullu augustis Viluveres Andu-Papi talust, kus loomadel polnud õigeid pidamistingimusi. Kolmevärviline leebe kutsu vajab inimestega kohanemiseks aega. Isabela õpib juba rihmas jalutamist.

Koerale on pelgupaigas tehtud kõik vajalikud protseduurid: Isabela kiibistati, vaktsineeriti, steriliseeriti ja on saanud korduvalt parasiiditõrjeid.

Kutsaga tutvumiseks tuleb täita sooviavaldus kodulehel www.varjupaik.ee või helistada numbril 524 6705.

Põhja-Pärnumaal Viluvere külas võõrandati omanikult koerakari tänu tähelepanelikule loomasõbrale, kes kutsade elamistingimuste pärast muret tundis ning põllumajandus- ja toiduametile (PTA) sellest teada andis. Kui ametnikud koos varjupaigatöötajatega viidatud elamisse jõudsid, avanes seal kurb pilt: kõik kohad olid kaetud mustuse ja roojaga, toad olid kottpimedad, koerad segaduses ja ärevil. PTA võõrandas loomad ja nad viidi Pärnu loomade varjupaika.

Borderkollilaadseid koeri müügi eesmärgil paljundanud omanik pakkus heausksetele ostjatele kutsikaid teraapiakoerte pähe. Lugege tema ja teiste koerte päästmise lugu siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles