Isamaa tahab moodustada volikogu elanikkonnakaitse komisjoni

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Eelnõu ühe autori Andres Metsoja sõnutsi võiks Pärnu linnavolikogu juures tegutsev elanikkonnakaitse komisjon tegelda  elanikkonna varjumise, toiduvaru ning joogivee kättesaadavuse ja kultuuriväärtuste kaitse temaatikaga.
Eelnõu ühe autori Andres Metsoja sõnutsi võiks Pärnu linnavolikogu juures tegutsev elanikkonnakaitse komisjon tegelda  elanikkonna varjumise, toiduvaru ning joogivee kättesaadavuse ja kultuuriväärtuste kaitse temaatikaga. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavolikogu Isamaa fraktsioon esitas tänasel volikogu istungil eelnõu, mille kohaselt moodustatakse volikogu juurde alatise komisjonina elanikkonnakaitse komisjon.

Isamaa Pärnu osakonna esimehe Andres Metsoja sõnutsi võiks sellesse komisjoni kuuluda kõigi sügisestel kohalikel valimistel osalenud valimisnimekirjade esindajad, needki, mis valimiskünnist ei ületanud.

“Oluline on mõista, et selles infovahetuses loeb iga hääl ning kedagi ei “jäeta maha”. Komisjon hakkaks arutama kõiki elanikkonnakaitsega seonduvaid küsimusi, kuid eraldi on esile toodud elanikkonna varjumise, toiduvaru ning joogivee kättesaadavuse ja kultuuriväärtuste kaitse temaatika,” selgitas Metsoja komisjoni moodustamise ettepanekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles