Galerii Maitseelamusi pakkuv restoranide nädal sai avapaugu kontserdimajas

Pärnu restoranide nädal avati suurejoonelise ja glamuurse peakokkade õhtusöögiga Pärnu kontserdimajas, kus suvepealinna tippkokkadel tuli võõrustada 240 suurte lootustega külalist.

Õhkond kontserdimaja suures saalis oli õhtu hakul pidulik, isegi veidi ärev, ootusrikas. Kõrval asuvas kammersaalis parimaid palasid taldrikutele sättinud kokkade ilmetest võis lugeda tõsist töösse sukeldumist ja asjatundlikust.

Kontserdimajas pakutud erimenüüd kureerinud restoranide Raimond ja Akord peakokk Marko Lumera märkis, et läbivaks teemaks oli tänavu Eestimaa ja kohalik tooraine. Ja kuigi peakokad kipuvad vahel olema suured isiksused, siis Lumera sõnul oli Pärnu kokkakdel läbisaamine igati sõbralik ja üksmeelne.

Tagasi üles