PÜTKi liinimuudatus kingib koolilastele magusat uneaega

Pärnu Postimees
Copy
Laupäevast muutub Pärnu ja Saarde valla vahel kurseeriva bussi 83-1 Pärnu–Paikuse–Tammuru–Postikooli sõidugraafik. Foto on illustreeriv.
Laupäevast muutub Pärnu ja Saarde valla vahel kurseeriva bussi 83-1 Pärnu–Paikuse–Tammuru–Postikooli sõidugraafik. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Pärnu ühistranspordikeskus andis teada, et piletimüügi asendamine valideerimisega ja head maanteed on tunduvalt vähendanud ajakulu maakonna bussiliinidel ja sestap tehakse Pärnust Saarde valda kulgeva liini 83-1 reisid senisest veidi kiiremaks ja muudatakse bussi väljumisaegu.

PÜTKi vanemlogistiku Avo Rahu sõnutsi pole liini 83-1 Pärnu–Paikuse–Tammuru–Postikooli üldise optimeerimise käigus seni piisavalt ajakohastatud, kuid selle kauase jälgimise ja bussijuhtidega konsulteerimise tulemusena, samuti kooskõlastatult Paikuse kooliga muudetakse alates laupäevast, 12. novembrist reisid kuni kolm minutit kiiremaks ja osa väljumisi hilisemaks.

Rahu jutu järgi viiakse senised väljumised 6.50 Pärnu bussijaamast ja 7.30 Postikooli peatusest viis minutit hilisemaks: uued väljumisajad on seega vastavalt 6.55 ja 7.35.

“Sellega saavad lapsed juurde mõne minuti magusat hommikust uneaega,” ütles Rahu.

Tellitavaiks saavad mõlemad pühapäevased reisid, nii hommikul kui õhtulgi. Tellimus tuleb esitada hiljemalt eelmisel päeval kella 7–19 telefonil 554 9236.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles