Järelvaadatav ⟩ Pärnu linnavolikogu koguneb täna kaks korda

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu linnavoilikogu liikmed on täna kutsutud kahele istungile.
Pärnu linnavoilikogu liikmed on täna kutsutud kahele istungile. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavolikogu tööplaanis on täna kaks istungit: kell 9 Pärnu linnavolikogu väljasõidu istungiga Paikuse osavallakeskuses algaval istungil on päevakorras arupärimistele vastamine ja kell 13 peetaval istungil 17 päevakorrapunkti.

Volikogu peab kaks istungit seetõttu, et detsembri kokkusaamisel ei saanud esinduskogu pärast ligemale kaheksa ja poole tunnist tööd enam kvoorumit kokku ja siis päevakorras olnud arupärimistele vastamine lükkus edasi.

Tänahommikusel istungil ongi päevakorras seitsmele eelmisel istungil kavas olnud arupärimisele vastamine. Opositsiooni esindajate arupärimistele vastavad linnapea Romek Kosenkraius, abilinnapead Irina Talviste, Meelis Kukk, Ene Täht, Riido Villup ja Audru osavallakeskuse juht Priit Annus.

Pärastlõunal Paikusel algaval istungil on 17 päevakorrapunkti, mille hulgas on Pärnu linna vapimärkide saajate kinnitamine, linna eelarve teine lugemine, umbusalduse avaldamine abilinnapea Irina Talvistele ning Tori valla ja Pärnu linna vahelise halduspiiri korrigeerimise algatamisega nõustumine, aga samuti ülevaade komisjonide ja osavallakogude tööst ning muudatuste tegemine komisjonide koosseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles