Rotarid ootavad noori stipendiumit taotlema

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu Rotary Klubi noortefondi stipendiaatide 2020. aasta tänuüritusel anti toetus õpetaja Marta Toomlale, sportlastele Jasmiin Üprausele ja Eveli Mälgile ning MTÜ Huubi eelarvamusfestivali korraldajatele.
Pärnu Rotary Klubi noortefondi stipendiaatide 2020. aasta tänuüritusel anti toetus õpetaja Marta Toomlale, sportlastele Jasmiin Üprausele ja Eveli Mälgile ning MTÜ Huubi eelarvamusfestivali korraldajatele. Foto: Mailiis Ollino

Juba 20. korda paneb Pärnu Rotary Klubi kohalikele tublidele noortele välja stipendiumid. Tänavu saavad toetusele kandideerida noored õpetajad, loomingu või spordiga tegelejad ja noorteprojekti vedajad.

Sihtasutuse Pärnu Rotary Noortefond juht Siim Tõnismäe selgitas, et fondi koguneb raha peamiselt klubi enda liikmetelt ja nendega seotud ettevõtetelt. Tihedaim konkurents valitseb tema sõnutsi loomingu või spordiga tegeleja kategoorias, kuhu tavaliselt laekub 30–40 taotlust. Noori õpetajaid tuleb tavaliselt 10–20 ja projekte kuni viis.

Noore õpetaja stipendiumi kandidaate võivad esitada üldharidus-, huvi-, kutse- kõrgkoolid ja spordiklubid. Kandidaat peab töötama treeneri, õppejõu või huvijuhina Pärnumaal, olema kuni viieaastase pedagoogilise staažiga, oskama õpilasi innustada, nende arengut toetada ja olema positiivse eluhoiakuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles