Järelvaadatav Volikogus räägiti rahulolu-uuringust, tänavate sulgemise maksust, detailplaneeringutest, kolmanda silla hankest ja Pärnu haigla palkadest

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius vastab tänasel istungil linnavolikogu opositsiooni saadikute arupärimisele.
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius vastab tänasel istungil linnavolikogu opositsiooni saadikute arupärimisele. Foto: Urmas Luik

Tänasel Pärnu linnavolikogu istungil tutvustati Pärnu linna elanike rahulolu uuringut, arutati tänavate sulgemise maksu kehtestamist ja väljaastumist tervislike omavalitsuste võrgustikust.

Samuti otsustati nõusoleku andmine hoonestusõigust koormava hüpoteegi suurendamiseks Sütevaka humanitaargümnaasiumile, et hoonestaja saaks investeerida hoone laiendamisse. Kõne all oli Seljametsa järve kinnistu detailplaneeringu vastuvõtmine ning Türgi oja, Paide maantee, Seljametsa tee ja raudteetammi vahelise maa-ala detailplaneeringu kehtetuks tunnistamine.

Volikogu päevakorras oli veel volikogu haridus- ja kultuurikomisjoni koosseisu muutmine ning sellele esimehe ja asemehe valimine. Uued juhid on plaanis valida ka volikogu sotsiaalkomisjonile.

Arupärimiste voorus andis linnapea Romek Kosenkranius vastuse Pärnu uue silla hankega seotud ning sihtasutuse Pärnu Haigla nõukogu ja juhatuse palgatõusuga tekkinud küsimustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles