Video Majja sõitnud noormees sai kohtus karistada

Copy
Politseipatrullile põhjendas Daniel majjasõitu väsimusega.
Politseipatrullile põhjendas Daniel majjasõitu väsimusega. Foto: Jüri Looring

“Ära joo ega suitseta, vaid tee sporti 100protsendilise kirega,” nimetab oma moto toona 16aastane Sindi poiss Daniel Pärnumaa kutsehariduskeskuse portaalis, kus usutletakse kooli kuulsusi.

Esimesel kursusel kokaks õppiv Daniel on endale nime teinud taekwondo-sportlasena ja peab oma tippsaavutuseks Euroopa meistrivõistluste kulda. Medaleid on kaheksa aastat alaga tegelnud nooruki auhinnakapis selleks ajaks umbes 40. 

Daniel avaldab oma suurima eesmärgi: ta tahab tulla maailmameistriks.

Noormees on jõudnud oma võitudega korduvalt Pärnu Postimehe veergudelegi. Viimati mainiti tema triumf lehes ära 2018. aasta aprillis. Võib arvata, et umbes sel ajal riputas ta kimono varna. Tema kunagine treener tunnistas toimetusele, et pole viis aastat Danielist midagi kuulnud.

“Millega sa inimestele kõige paremini meelde jääd?” päritakse Danieli käest mainitud kutsekooli kuulsuste veebilehel 2017. aasta novembris. Noormees pakub, et ehk oma eesmärgiga.

Siis ta veel ei tea, et peaaegu kuus aastat hiljem saadab ta korda midagi, millega ta vähemalt ühele perele jääb meelde hoopis millegi muuga. Võib-olla kogu eluks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles