Turismiettevõtjad sooviksid Pärnusse elevandimaksu (7)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu turismiettevõtted pakuvad, et plaanitava parkimisreformi asemel võiks kehtestada elevandimaksu, mis annaks võimaluse pöörata eelnõu suvepealinna turundamiseks.
Pärnu turismiettevõtted pakuvad, et plaanitava parkimisreformi asemel võiks kehtestada elevandimaksu, mis annaks võimaluse pöörata eelnõu suvepealinna turundamiseks. Foto: Lilli Tölp

Pärnu linna uue parkimistasude määrusele esitasid parandusettepanekud kaks volikogu liiget ja kuus organisatsiooni, kellest Destination Pärnu pakkus välja, et suvepealinna turundamiseks võiks parkimistasu asemel kehtestada elevandimaksu.

“Palju põnevamalt kõlaks näiteks “rohetasu” või miks mitte ka “elevandimaks”, mis annaks võimaluse kogu eelnõu pöörata meie sihtkoha kasuks kommunikatsiooni mõttes. Oleksime tõenäoliselt ainus linn maailmas, kus kehtiks “elevandimaks” ning see omakorda ärataks rahvusvahelist tähelepanu ja tõmbaks turiste,” seisab Destination Pärnu saadetud ettepanekus. “Koos nimega võiks terviklikult läbi mõelda ka kogu uuenenud tasu lansseerimise ja rakendamise – positiivses võtmes ja unikaalse disainiga parkimisviidad, tervitussõnumid, “stoori” selle taga ja seos Pärnus juba tuntust koguva elevandi legendiga ning sooviga muutuda järjest rohelisemaks sihtkohaks.”

Destination Pärnu saadetud ettepaneku kohaselt võiks plaanitava parkimiskorra muudatusega vähendada parkimistsooni jäävate ettevõtete väljaspool Pärnut elavatele töötajatele parkimistasu samale tasemele suvepealinlastega.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles