Abipalve Ruumipuuduses varjupaika kimbutab hoiukodude põud

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Pärnu loomade varjupaigas uut kodu ootavad kassid ei mahu sinna enam varsti ära.
Pärnu loomade varjupaigas uut kodu ootavad kassid ei mahu sinna enam varsti ära. Foto: Mailiis Ollino

Varjupaikade MTÜ palub sotsiaalmeedia vahendusel abi, et leida Pärnu loomade varjupaiga kassidele ajutisi hoiukodusid.

Varjupaiga kodulehel on pakkumisel üle 60 kassi. Ent mitte kõik sinna jõudnud miisude teave ei jõua kohe kodulehele, näiteks need, kes viibivad karantiinitoas. Nii pole teada, kui palju kasse seal parasjagu täpselt on.

"Iga päev tuleb varjupaiga töötajate hoole alla aina uusi asukaid ja seetõttu oleme keerulises olukorras," antakse üleskutses teada, miks varjupaigas hakkab olukord kriitilise piirini jõudma. "Seetõttu on meil hädasti tarvis häid hoiukodusid."

Ajutise kodu pakkuja saab loomaga kaasa vajalikud tarvikud ja toidu ning õpetussõnad, vajadusel juhtnööre tulevikuski.


Vabaühenduse hoiukoduks hakkamine on hea viis anda oma panus heategevusse, pakkudes turvatunnet mõnele koduta kassile. Selleks ei pea olema suurt loomapidamise kogemust. "Kõige olulisem on avatud süda ja soov aidata ning hoolitseda kassi eest seni, kuni ta leiab oma päriskodu," täpsustab Varjupaikade MTÜ oma Facebooki lehel ja lubab, et ajutise kodu pakkuja saab loomaga kaasa vajalikud tarvikud ja toidu ning õpetussõnad, vajadusel juhtnööre tulevikuski.

Kui teil on võimalus üht või mitut vurrulist aidata, kirjutage hoiukodu@varjupaik.ee. Kui te ise hoiukodu pakkuda ei saa, jagage infot, et see jõuaks õige inimeseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles