Koduotsija Kas olete valmis pakkuma kodu Kalevile, kes on seda oodanud ilmatu kaua?

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Triibuline Kalev otsib oma armastavat inimest, kelle ellu rõõmu tuua. Kas see oled sina?
Triibuline Kalev otsib oma armastavat inimest, kelle ellu rõõmu tuua. Kas see oled sina? Foto: Pärnu loomade varjupaik

Läänerannast leitud triibuline kass Kalev ootab Pärnu loomade varjupaigast päris oma koju kolimist juba 17 pikka kuud.

Kalev on noor ja ilus kassipoiss, kes leiti Lõo külast 30. detsembril 2022. Ta on varjupaigas veetnud juba pea 500 päeva. Kahjuks pole ta seni kellelegi silma jäänud. Nii elab ta ikka veel ajutises peatuspaigas teiste seas kassidega, kes tulevad ja koju lähevad. 

Kassile on varjupaigas tehtud kõik vajalikud protseduurid, et kohe oma uude koju sõita.
Kassile on varjupaigas tehtud kõik vajalikud protseduurid, et kohe oma uude koju sõita. Foto: Pärnumaa Kodutute Loomade Varjupaik

Kui esiti oli klassikalise halli-mustatriibulise kasukaga Kalev arglik, siis aja jooksul on ta õppinud inimest usaldama. Nüüd otsib ta kahejalgsetega aktiivselt kontakti ja võtab neilt meelsasti vastu head-paremat. Rohesilmne triibik saab läbi sõbralike liigikaaslastega. "Iga päevaga kasvab tema julgus ja praeguseks on ta valmis oma armastust inimesega jagama," ütles Pärnu loomade varjupaiga administraator Kerttu Kirspuu.

Varjupaigas on parem kui tänaval, ent päris oma kodu ja inimesed on parem veel.
Varjupaigas on parem kui tänaval, ent päris oma kodu ja inimesed on parem veel. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Kalev, kes on pika varjupaigas veedetud aja jooksul elanud üle kolimise vanast tuttuude majja, on kiibitud, vaktsineeritud, kastreeritud ja saanud parasiiditõrje. 

Kalev: Kus on minu kodu?
Kalev: Kus on minu kodu? Foto: Pärnumaa Kodutute Loomade Varjupaik

Ärge laske sel imearmsal kassiisandal oma elu parimaid aastaid varjupaigas veeta, andke talle võimalus pugeda teile südamesse. Kaleviga lähemalt tutvumiseks võtke ühendust varjupaigaga, helistades numbril 524 6705 või kirjutades parnu@varjupaik.ee. Kassile saab pakkuda hoiukodu, et võtta aega otsustamiseks, kas miisust võiks saada nurruv pereliige.

Tunamullu aasta eelviimasel päeval varjupaika sattunud kass Kalev ootab oma ellu päris oma inimesi.
Tunamullu aasta eelviimasel päeval varjupaika sattunud kass Kalev ootab oma ellu päris oma inimesi. Foto: Pärnu loomade varjupaik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles