Kuhu sööma minna? Viiekorruselises kortermajas omaaegse apteegi ruumides avati pitsakohvik

Copy
Oja pitsakohviku eestvedaja Heiki Eeriku ütles, et pitsad valmivad umbes kolme minutiga ja tainas tehakse eelmisel päeval kohapeal.
Oja pitsakohviku eestvedaja Heiki Eeriku ütles, et pitsad valmivad umbes kolme minutiga ja tainas tehakse eelmisel päeval kohapeal. Foto: Mailiis Ollino

Pärnus Oja tänaval viiekorruselise kortermaja esimesel korrusel avati hiljuti pitsakohvik, kuhu loodetakse inimesi sööma meelitada lähedal asuvatest kortermajadest.

Oja pitsakohviku eestvedaja, Pärnumaa kutsehariduskeskuses kokaks õppinud Heiki Eeriku rääkis, et tal on juba umbes 20 aastat küpsenud peas idee oma söögikoht avada. See mõte tekkis tal Inglismaal kokana töötades.

Eestisse tagasi tulles tegutses ta vahepeal muudel ametikohtadel, kuid mõte enda söögikoha avamisest tiksus ikka kuklas. Kuna hiljuti kolis ta koos perega Tallinnast tagasi suvepealinna ja sai ettevõtluse alustamise toetust, otsustas ta lõpuks ammuse unistuse teoks teha. 

Tagasi üles