Koduvallas märkamine innustab õpetajaid

Copy
Saarde vallas tunnustatud haridustöötajad Kilingi-Nõmme klubis vastuvõtul (vasakult) Marika Evert, Aire Aldoja, Kersti Hunt, Ulva Tallo, Gerli Afanasjev, Hele-Riin Kutsar, Pille Kadak, Terje Pahk ja Madli Lepikson. Fotolt puudub Ehte Vabrit.
Saarde vallas tunnustatud haridustöötajad Kilingi-Nõmme klubis vastuvõtul (vasakult) Marika Evert, Aire Aldoja, Kersti Hunt, Ulva Tallo, Gerli Afanasjev, Hele-Riin Kutsar, Pille Kadak, Terje Pahk ja Madli Lepikson. Fotolt puudub Ehte Vabrit. Foto: Haide Rannakivi

"Väga tubli meeskonnaliikme tunnustamine on oluline ning eriti teeb heameelt see, et oma koduvald märkab ja seda teeb," tunnistas Kilingi-Nõmme gümnaasiumi direktor Erli Aasamets, kelle juhitavast koolist osales Saarde valla aasta haridustöötajate tunnustamisel kolmandik sellele kutsututest.

See kolmandik ehk neli esiletõstetut on Kilingi-Nõmme gümnaasiumi psühholoog Pille Kadak, aineõpetajad Terje Pahk ja Hele-Riin Kutsar ning 15 aastat kooli sööklas töötanud kokaabi Ehte Vabrit.

Probleemidele lahendust leidva Kadaku, klassiõpetajana aktiivselt digivahendeid kasutava Pahki ja reaalainete õpetaja Kutsari tutvustusest ilmnes pikaajaline ja tulemuslik töö, avatus uuendustele, loomingulisus, panustamine kogukonda.

Saarde vallavanem Raivo Ott tänas päevakõnes haridusasutuste juhte, õpetajaid, treenereid ja haridusasutuste toimimist tagavaid töötajaid nende hindamatu panuse eest, mida nad on ühtehoidvalt andnud valla laste, tööeas kodanike, eakate õpetamise, treenimise ja huvihariduse pakkumisel.

Tagasi üles