Vändra ja Kaisma rahvas hääletab valdade liitumise üle

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra valla lipp.
Vändra valla lipp. Foto: www.rk.ee

Tänasest laupäevani toimub Kaisma ja Vändra vallas rahvaküsitlus, millest oleneb, kas vallad panevad sügiseste kohalike valimiste ajaks leivad ühte kappi.


Kaisma ja Vändra ühinemisest on räägitud juba aastaid ja mõlema valla volikogu on liitumismõtte heaks kiitnud.

Lõplikult paneb asja paika siiski rahvaküsitlus, seepärast ootavad mõlemad vallad poolt- või vastuhäält andma võimalikult palju elanikke.

Vändra vallamajas avatud valimispunktis oli keskpäevaks oma arvamust käinud väljendamas kümmekond pensionäri, öeldi vallamajast Pärnu Postimehele.

Kaisma valla ainsas valmispunktis valamajas käis päevajooksul hääletamas 40 inimest. Vallavalitsusest arvati, et rohkem rahvast on oodata oma arvamust ütlema laupäevaks.

Kaisma valla rahvas saab hääletada 12.-13. veebruaril 9-18 ning 14. veebruaril 9-14 Kaisma vallamajas. Vajadusel tullakse hääletuskastiga koju.

Vändra vallas on viis küsitluskohta avatud 12.-13. veebruaril 8-18 ja 14. veebruaril 9-14.

Vallamajas saavad arvamust avaldada Allikõnnu, Kalmaru, Kirikumõisa, Kobra, Rätsepa, Säästla, Vaki, Venekuusiku elanikud; Pärnjõe põhikoolis Aluste, Luuri, Massu, Pärnjõe, Reinumurru, Sikana, Viluvere ja Ünnaste elanikud; Suurejõe rahvamajas Kaansoo, Kose, Leetva, Lüüste, Mustaru, Suurejõe, Tagassaare, Veskisoo ja Võiera elanikud; Vihtra lasteaias-algkoolis Kullimaa, Rahnoja ja Vihtra elanikud; Kadjaste vabaajakeskuses Kadjaste, Kurgja, Mädara, Oriküla, Rae, Rõusa, Samliku ja Võidula elanikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles