Kilingi-Nõmme tüdruk võistleb Saksamaal arvutimängus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi neljanda klassi õpilane Kerttu Visnapuu oli edukas Euroopa Keskpanga korraldatud veebivõistlusel “Eurojooks” ja sõidab nädalavahetusel Saksamaale.

“Kui sel õppeaastal nägime reklaami, et Euroopa Keskpank korraldab Euroopa Liidus elavatele üheksa- kuni 12aastastele lastele arvutimängu “Eurojooks” veebivõistluse, alustasime nagu mullugi terve klassiga treenimist, mängimist,” selgitas Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpetaja Eha Kipri. “Ja oh üllatust, Kerttu Visnapuu saavutas taas neljanda koha ja on kutsutud koos emaga Saksamaale Maini-äärsesse Frankfurti, kus finaali jõudnud võistlevad pühapäeval, 29. aprillil “Eurojooksu” lõppvoorus.”

Kerttu Visnapuu oli edukas eelmisel aastalgi, tulles kolmanda klassi õpilasena Eesti Panga ja Euroopa Keskpanga algatud võitslusmängus “Eurojooks” neljandaks.

Klassijuhataja sõnade järgi treenis mullu kogu klass, 21 õpilast, ja kui tulemused teatavaks said, oli üks võitjaid nende hulgast.

Läinud kevadel kutsuti riigi neli parimat mängijat koos oma klassiga lõppüritusele Eesti Panka, kus toimus finaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles