Selgub “Ettevõtliku pärnaka” võitja

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: Internet

Pärnu linnavalitsuse algatatud projekt “Ettevõtlik pärnakas” on jõudnud lõpusirgele, esmaspäeval valib žürii eesotsas abilinnapea Romek Kosenkraniusega välja võitja, kes pälvib 3000eurose peapreemia oma idee elluviimise toetusena.

Pärnu linnavalitsuse linnaarengu vanemspetsialist Grete Kukk mainis, et oktoobris äriideede esitamisega alanud, koolituste ja nõustamiste järel esitati tähtajaks, 30. aprilliks 15 äriplaani, mille hulgast žürii selgitabki parima.

Ettevõtlikkuse edendamiseks ja Pärnumaal uuenduslike ettevõtete loomiseks mõeldud projekti “Ettevõtlik pärnakas” lõpuüritus toimub teisipäeval villa Wessetis, kus asjaosaliste osalusel tõmmatakse esmasele ettevõtmisele joon alla ja tunnustatakse osavõtjaid.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse toetatud ettevõtlust innustavale projektile esitati 31 äriideed, mis käsitlesid eri valdkondi mööbli taastamisest lastehoidmiseni, lemmikloomadest mustkunstini.

Esimese valiku järel jaanuaris jäi neist 26 töösse ja nende autorid said ettevõtlus-, turundus- ja müügi- ning tootearenduskoolitust ning nõu tipptegijatelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles