Tori vald sai uue võimla

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori põhikool võimla pidulikul avamisel lõikasid lindi läbi võimla administraator Andra Sõmer, Tori vallavanem Enda Link ja ehitaja esindajana Pärnu REVi juhataja Uno Kõresaar.
Tori põhikool võimla pidulikul avamisel lõikasid lindi läbi võimla administraator Andra Sõmer, Tori vallavanem Enda Link ja ehitaja esindajana Pärnu REVi juhataja Uno Kõresaar. Foto: Urmas Luik

Pärnumaal Toris sai valmis põhikooli võimla, mis peale koolirahva aitab sportlikult sisustada kogu vallarahva vaba aega.


Kuni eelmise aastani sportisid Tori põhikooli õpilased vaid 9x16meetrises 1963. aastal valminud kitsukeses saalis. Mullu sai see lammutatud ja pandud nurgakivi igati moodsale jõusaali, sauna, riidehoiu ja inventari panipaikadega võimlale, vahendasid ERRi teleuudised.

Uues hoones on 8003 ruutmeetrit põrandapinda, millest üle poole kuulub võimlale. Võimla ehitamine läks maksma veidi üle üheksa ja poole miljoni krooni, millest valla omaosaluseks jäi alla poolteise miljoni. Ülejäänud raha saadi kohalike avalike teenuste arendamise programmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles