Halinga vald muretses liikuva lava

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halinga valla lipp.
Halinga valla lipp. Foto: Riigikantselei

Ligemale 3100 elanikuga Halinga vald muretses oma vabaõhuürituste tarvis mobiilse lava, mis esimest korda pannakse üles jaanipeo ajal Pärnu-Jaagupi lauluväljakul.

Mobiilse ja katusega lava kokkupaneku ja lahtivõtu peaproovi-näidisõppuse tegid Poola tootjate esindajad läinud nädalal vallamaja ees parkimisplatsil.

Halinga vallakeskuses Pärnu-Jaagupis olid samuti kohal IS Music Teami tegevdirektor Raivo Sersant ja tehnikadirektor Stanislav Rubintsik kui tarnija esindajad IS Music Teamist.

“Varem oleme sellist lava rentinud oma üritusteks, aga kokkuvõttes läheb see kallimaks kui endale muretsetu,” märkis Halinga valla arengunõunik Grete Arumäe.

Halinga vallavalitsusele kuuluva mobiilse lava maksumus on 36 480 eurot, sellest valla omaosalus moodustab 12 160 eurot. Põhiraha, 24 320 eurot, on projektipõhiselt eraldatud PRIA (põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet) kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles