Turismimessi külastajad huvitusid Pärnust

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linn tutvustas ennast Vilniuse turismimessil.
Pärnu linn tutvustas ennast Vilniuse turismimessil. Foto: Pärnu linnavalitsus

Pärnu osales 27. veebruarist 1. märtsini Vilniuses rahvusvahelisel turismimessil “Vivattur 2009”, kus Pärnu kui turismisihtkoht pakkus külastajatele varasemast suuremat huvi.


Pärnumaa paelus külastajaid eelkõige kuurordiväärtustega, UNESCO maailmapärandisse kuuluva Kihnu saare ja lähenevate 30. rahvusvaheliste hansapäevadega, rääkis Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo.

Tähelepanu pälvisid tema ütlust mööda eelmisel suvel külastajatele avatud Valgeranna seikluspark ja võimalus teha suvisel ajal lõbusõite Lavassaare raudteemuuseumis.

Eelneva aastaga võrreldes jäi messikülastajate arv pisut tagasihoidlikumaks, kuid märgatavalt oli suurenenud huvi Pärnu ja Eesti kui turismisihtkoha külastamise osas.

Paljud külastajad ütlesid, et on aastakümneid tagasi Pärnus puhkusel viibinud ja nüüd on neil taas tekkinud huvi Pärnus puhkust veeta. Enim hinnati Pärnu puitarhitektuuri ja supelranda. Samuti huvituti peredele mõeldud tegevustest nii maal kui linnakeskkonnas ning golfimängu võimalustest Eestis.

Vilniuses toimunud turismimessil tutvustasid Pärnu linna ja maakonda atraktiivse puhkusesihtkohana Pärnu linnavalitsus, SA Pärnumaa Turism ja hotell Pärnu.

Eestist olid messil esindatud peale Pärnu linna ja maakonna Saaremaa ning Hiiumaa.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles