Pärnu Postimees muudab telekava vormi ja ilmumispäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasest hakkab Pärnu Postimehe telekava ilmuma reedese lehe vahel.
Tänasest hakkab Pärnu Postimehe telekava ilmuma reedese lehe vahel. Foto: Urmas Luik

Tänasest hakkab Pärnu Postimehe telekava ilmuma reedese lehe vahel, kava sisaldab Eesti telekanalite programme ning kahte raadioprogrammi.


Telekavasse mahuvad ETV, ETV2, Kanal 2, TV3, Kanal 11, TV6, Kalev Spordi, Neljas TV ja MTV Eesti programmid ning ERRi raadiokanalite Vikerraadio ja Klassikaraadio programmid.



Pärnu Postimehe püsilugejad mäletavad, et samasuguses vormis telekava ilmus reedese lehe vahel aastani 2007 ning asendus siis laupäevase lehe sisse pandud kavavihikuga, mis ilmus koostöös Eesti suurima päevalehega Postimees. Nüüd, pärast selle koostööprojekti lõppemist, naaseb Pärnu Postimees telekava kunagise vormi juurde ning keskendub vaid eestikeelsete programmide nädalakavade vahendamisele.



Telekava ilmub mitme maakonnalehe koostöös. Peale Pärnu Postimehe lugejate saavad sellise telekava Järva Teataja, Sakala ja Virumaa Teataja lugejad. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles