Riigikogu esimees külastab Lindi küla

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Ergma.
Ene Ergma. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikogu esimees Ene Ergma on laupäeval Pärnumaal Lindil, see on üks 30 külast, mis osaleb külade ja väikelinnade liikumise Kodukant Eesti “Avatud külaväravate” projektis.

Riigikogu esimehe nõunik Anneli Entson mainis, et Ene Ergma saab kohapeal põgusa ülevaate Audru valla ühest suuremast külast ja sõidab sealt erakonna suvepäevadele Kabli külla Lepaninale.

MTÜ Lindi Külaseltsi esimees Marge Massa ütles, et riigikogu esimehe osalemine „Avatud külaväravate“ päeval just nende juures on piirkonnale märkimisväärne sündmus.

Pärnumaal avab laupäeval huvilistele väravad ka Häädemeeste valla Soometsa küla, mille külamajale Ene Ergma pani nurgakivi ja viibis selle avamisel.

Külaliikumise Kodukant tegevjuhi käskkirjaga on Ene Ergma kinnitatud “Aasta küla” hindamiskomisjoni esimeheks ja ta on komisjoniga sõitnud läbi kõik nimetusele kandideerivad paigad.

Kõnealune Lindiga tutvumine on eraviisiline ja ajendatud ehk sellestki, et nõunik Entson on sealtkandist pärit ja lõpetanud Lindil kooli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles