Pärnu ettevõtja sõidab Brüsselisse talendifoorumile

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähistamaks Euroopa loovuse ja innovatsiooni aastat, korraldab ELi regioonide komitee koos Euroopa Komisjoniga Brüsselis foorumi noortele talentidele, et tutvustada loovust Euroopa piirkondades.
Tähistamaks Euroopa loovuse ja innovatsiooni aastat, korraldab ELi regioonide komitee koos Euroopa Komisjoniga Brüsselis foorumi noortele talentidele, et tutvustada loovust Euroopa piirkondades. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Pärnu ettevõtja Denis Mirskov on ainus noor talent Eestist, kes on kutsutud aprillis Brüsselisse Euroopa Liidu regioonide komitee talendifoorumile, teavitab Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus.


Tähistamaks Euroopa loovuse ja innovatsiooni aastat, korraldab ELi regioonide komitee koos Euroopa Komisjoniga 20. ja 21. aprillil kahepäevase talendifoorumi noortele talentidele, et tutvustada loovust Euroopa piirkondades ja linnades ning tőestada, et loovus ja innovatsioon vőivad olla olulised majandusarengu mootorid.



Foorumile on kutsutud 300 osavőtjat, sealhulgas 100 noort talenti Euroopa piirkondadest ja linnadest. Brüsselisse kutsutud 100 noore talendi hulka valiti Eestist ainukesena Denis Mirskov, kelle kandidatuuri toetasid Pärnu linnavolikogu ja ELi regioonide komitee liige Väino Hallikmägi.



Mirskov kuulub Pärnumaa ettevőtlusinkubaatoris tegutseva OÜ Nataurika juhatusse. Osaühing tegeleb keskkonnaohtlike jäätmete utiliseerimise ja vanade ehitiste lammutamisega.



Talendifoorumi eesmärk on luua heade tavade vahetamise platvorm Euroopa linnade ja piirkondade vahel. Samuti soovitakse kokku tuua eksperdid, kes on saanud kogemusi loovtööstuste edendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles