Pärnu kehtestas Papli tänava ärihoone planeeringu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rannarajoonis asuva endise postkontori asemele on kavas ehitada ärimaja.
Pärnu rannarajoonis asuva endise postkontori asemele on kavas ehitada ärimaja. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus kehtestas Papli 8 detailplaneeringu, millega Meridea Grupp OÜ kavandab endise Eesti Posti kontorihoone asemele kolmekorruselise ärimaja ehitust.


Detailplaneeringu ala suurus on 957 ruutmeetrit. Planeeritav ala paikneb Kuuse ja Papli tänava ristumiskohal Pärnu ranna rajoonis Pärnu linna muinsuskaitsealaga külgnevas kaitsevööndis.



Papli 8 krundile võib ehitada ühe hoone suurima lubatud maapealse ehitusaluse pinnaga 609 ruutmeetrit ning suurima lubatud kõrgusega kümme meetrit olemasolevast keskmisest maapinnast. Ärihoonele on lubatud rajada üks maa-alune korrus.



Hoonesse tuleb maksimaalselt 13 äripinda.



Meridea Grupp OÜ ostis kinnistu Eesti Postilt 2006. aasta suvel 11,44 miljoni krooniga. Toona oli Meridea Grupi omanik Tallinna Susi hotelli ja bürookeskuse omanik Jüri Uppin. Praegu on Meridea Grupi omanik Krediidiinfo andmeil Indrek Mihhels.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles