Pärnu volikogu liikmete annetused ei katnud annetuskasti kulusid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senini on Tartumaa silma torganud just oma aktiivsete ja hakkajate projektikirjutajatega, kes on aasta-aastalt esitanud KIKi järjest rohkem taotlusi ning saanud ka suurel hulgal rahastusotsuseid.
Senini on Tartumaa silma torganud just oma aktiivsete ja hakkajate projektikirjutajatega, kes on aasta-aastalt esitanud KIKi järjest rohkem taotlusi ning saanud ka suurel hulgal rahastusotsuseid. Foto: Peeter Langovits

Pärnu Shalomi abikeskus tõi eilsele volikogu istungile annetuskasti, et volikogu liikmed saaksid annetada toiduraha Shalomi päevakeskusele. Raha kogunes vähem, kui annetuskast maksis.


Shalomi keskuse juhataja Anne Aas ütles Raadio Pärnule, et annetus on vabatahtlik ja peab tulema rõõmsast südamest, seepärast ei taha ta öelda, kui palju Pärnu linnavolinikelt raha kogunes.

Aas ütles vaid, et tänapäeval ei kanna inimesed sularaha kaasas. Tema sõnade järgi tehti päevakeskusele toiduraha kogumiseks ilus annetuskast, kuid eile volikogu liikmetelt saadud raha kasti jaoks tehtud kulutusi tasa ei teinud.

Aas ütles, et viib annetuskasti järgmiselegi volikogu istungile.

Shalom tegi kevade alguse puhul üleskutse annetada neile korralikke riideid ja majapidamistarbeid.

Aasa jutu järgi on inimesed toonud väga ilusaid riided, kuid toodud on ka kõlbmatuid kaltse. Tema arvates soosib praegune raske aeg heategevust ja hädasolijate aitamist.



Annetatud esemed pannakse müüki Shalomi kaupluses Riia maantee 29 ja saadud raha eest saavad päevakeskust külastavad hättasattunud inimesed lõunat süüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles