Taaskasutajaid oodatakse taas täikale

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Laupäeval, 15. septembril tuleb täiturg Pärnus Lai 10, batuudikeskuse kõrval.

“Meie täika” nime kandvat kirbuturgu korraldavad kaks noort naist koos vabatahtlike abilistega, kes said innustust suvel Kesklinna silla juures toimunud Aunaste täikast.

“Meie meelest võttis Pärnu rahvas täika idee väga hästi omaks ja nüüd ootame kõiki kauplemist siseruumides jätkama,” kutsus “Meie täika” tiim huvilisi üles taas ostma-müüma. “Sel laupäeval teeme prooviürituse ja kui see õnnestub hästi, korraldame oma täikat edaspidigi.”

“Meie täika” korraldajad Piret Õunap ja Nele Vostrjakov osalesid kõikidel suvistel Pärnu täiturgudel ja nende hinnangul oli rahva huvi iga kord suur. “Minul said kapid suve jooksul liigsest kraamist üsna tühjaks,” tõdes Õunap. “Eriti hästi läksid kaubaks lasterõivad ja hooajakaup: kui ilmad jahedamaks läksid, hakati kohe jopesid-mantleid ostma.”

“Meie täika” on avatud ostjatele laupäeva hommikust. Müüa võib kõike pere ja majapidamisega seotut, müüjatel tuleb kohale tulla oma stangede ja laudadega ning kohapeal maksta väike osalustasu.

Korraldajad loodavad müügiruumi mahutada umbes 50 kauplejat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles