Audru topeltmõrvar nõuab kohtult oma jalatseid tagasi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selles majas Audru südames elas kaks mõrva omaks võtnud 34aastane Andres ja mullu novembri lõpus kadunuks jäänud 55aastane Karin.
Selles majas Audru südames elas kaks mõrva omaks võtnud 34aastane Andres ja mullu novembri lõpus kadunuks jäänud 55aastane Karin. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Audru topeltmõrvar, kaks inimest tapnud Andres Võsu esitas Pärnu maakohtu eelistungil kolmest punktist koosneva avalduse, kus esikohale on seatud nõudmine tagastada talle kriminaaluurimise ajal ära võetud jalatsid, riided ja muud isiklikud asjad.

Veel soovib 35aastane Võsu, et kohtusse kutsutaks kuriteo uurimisse kaasatud ekspert Imre Rammul, vahendas Õhtuleht.

Andrese kaitsja Alla Raudsepa selgituse kohaselt olevat Rammul jäänud kohtupsühhiaatrilise ekspertiisi käigus ülejäänud kahe eksperdi seisukohtade suhtes mitmes olulises küsimuses eriarvamusele. Kuna prokurör kutsus kohtusse ülejäänud kaks eksperti, siis soovib Võsu, et kohtus annaks ütlusi ka Rammul.

Samuti tahab Andres, et kohtuistung kuulutataks täielikult kinniseks. "Kõlbluse kaitseks ja Andres Võsu julgeoleku huvides," sõnastas selle nõudmise kaitsja Raudsepp. Lisaks pelgavat Võsu, et avalikul kohtuistungil võidakse talle kallale tungida.

Ka prokurör ja kohus leidsid, et kohtuistungid tuleb kannatanute huvides kinniseks kuulutada.

Kohus Võsu üle algab 4. märtsil. Seniks jääb mees vahi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles