Eesti õpilasesinduste liit peab Pärnus aastakoosolekut

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne 5. oktoobrit ostetud soodushinnaga ID-pileti juurde on endiselt vaja õpilaspiletit näidata.
Enne 5. oktoobrit ostetud soodushinnaga ID-pileti juurde on endiselt vaja õpilaspiletit näidata. Foto: Toomas Huik.

Nädala lõpus on Pärnu ühisgümnaasiumis Eesti õpilasesinduste liidu 20. üldkoosolek, mis on suurima Eesti õpilasi esindava organisatsiooni jaoks aasta tähtsaim sündmus.


Reedest pühapäevani kestva üldkoosoleku raames töötatakse välja liidu seisukohad uue tunnijaotusplaani ning gümnaasiumi lõpetamise ja kõrgkooli sisseastumise uue süsteemi suhtes. Arutelud toimuvad töögruppides laupäeval ning pühapäeva hommikul ja lõpevad hääletamisega pühapäeva pärastlõunal.



Laupäeval kell 18 tunnustab õpilasesinduste liit tegevust toetanud inimesi aukirjade ja teenetemärkidega. Pühapäeval valitakse uus juhatus. Peale selle toimub pühapäeva hommikul õpilasesindajate rongkäik Pärnu ühisgümnaasiumi juurest hotelli Strand juurde.



Õpilasi tulevad tervitama Pärnu linnapea Mart Viisitamm ning õpilasesinduste liidu endised juhatuse esimehed Anto Liivat ja Karoli Hindriks.



Üldkoosolek on õpilasesinduste liidu kõrgeim otsustusorgan, millesse kuulub kaks esindajat igast liikmesesindusest. Üldkoosolek võtab vastu tähtsamaid organisatsiooni tegevust ja selle korraldust puudutavaid otsuseid.



Eesti õpilasesinduste liit ühendab Eesti üld-, kutse- ja erihariduskoolide õpilasesindusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles