Vargad virutasid nii keldrist kui poest

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kunnar Rüsülainen / Valgamaalane

Ööl vastu eilset on Pärnus Oja tänaval eramu hoovis seisnud sõiduautosse Nissan Sunny sisse murtud ja varastatud automagnetoola JVC. Lääne politseiprefektuuri vanemkomissari Kaja Kuke teatel on kahju selgitamisel.


Eile kell 3.55 teatati sissemurdmisest Pärnumaal Halinga vallas asuvasse kauplusesse. Lõhutud oli uks ja varastatud sularaha. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju hindab avaldaja kokku 11 700 kroonile.



7. aprilli õhtust pärast kella 19.50 ja enne järgmise tööpäeva algust on Pärnus Aisa tänaval sisse murtud ehitusjärgus korterisse, varastatud on elektrilisi tööriistu. Kahju on selgitamisel.



Ajavahemikul pühapäevast kolmapäevani on Pärnu linnas Uuel tänaval maja keldrisse sisse murtud ja varastatud kaks jalgratast.



Ööl vastu 3. aprilli on Pärnumaal Tahkuranna vallas Laadi külas talu abihoonesse sisse murtud ja varastatud 4 kilogrammi messingit, 50 meetrit kolmesoonelist kaablit, viis 1,5meetrist vaskset toru. Kahju selgitamisel.



Kõigi sündmuste osas on alustatud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles